Figyelmükbe ajánljuk a Fermat-Gépek Kft. által gyártott és forgalmazott vízszintes fúró-maróművek magyar nyelvű katalógusát.

Fermat-Gépek Kft. katalógusa

 

Egészségügyi okok miatt sürgősen eladók a következő gépek és tartozékaik:

· magyar karusszel 1500mm magasság

· 16K20 eszterga vörös proletár

· horizont fúró-maró

· 1M61 orosz eszterga

· HURT német maró 030mm átm.

· szerszámköszörűk, tokmányok, stb.

· teljes műhely berendezés szerszámokkal.

 

Érdeklődni lehet: Besenyi Sándor

5100 Jászberény, Kárpát u. 45.

E-mail: sandor.besenyi466@gmail.com

Tel.: 06-30-488-6152

Tisztelt Vállalkozó Társaink!

Felhívjuk figyelmüket az Ipari Udvarok menüpontra. Ez a felület megyénként összesítve szeretné bemutatni azon fémiparosokat, akik az adott megyében termék-előállítóként, szolgáltatóként végzik munkájukat és szeretnék, ha erről a tevékenységről mind szélesebb körben értesülnének megrendelők, kereskedők vagy kooperációs partnert kereső nagyvállalkozások. Szándékunk szerint ezek az Ipari Udvarok kapcsolódni tudnának a hazai piac mellett a kormányzat által alapított üzletházakhoz és a Kárpát Régió Üzleti Hálózatához. Ennek az a feltétele, hogy vagy a már meglévő honlappal vagy az erre a célokkal elkészített gazdasági honlappal csatlakozzon hozzá az, aki részt kíván venni ebbe a gazdaságszervező konstrukcióba.

Érdeklődni a részletekről az OFI elérhetőségein lehetséges.

Tisztelt Fémiparos Társunk!

 

Az Országos Fémipari Ipartestület (OFI) Szűcs Györgyelnöksége és tagjai nevében üdvözlöm Önt. Ipartestületünk célja összefogni a gazdaság alapvető vállalkozói működését végző fémiparosokat, a magyar fémipari vállalkozások gazdasági és szervezeti segítésére. Nekünk most az a feladat jutott, hogy csodálatos fémiparos szakmánknak kaput nyissunk a gazdaságban rejlő lehetőségekre, és a társadalomban növeljük az elismertségét. Szenvedélyesen elhivatottak vagyunk a fémipar minden egyes szakágaképviseletére. Tevékenységünk a fémiparosok hagyományos jóakaratára, összefogásra támaszkodik.

Minden nagy munkához szükség van elkötelezett személyekre. Erőfeszítéseinket ezért arra összpontosítjuk, hogy a hagyományos iparos gondolkodást és munkamorált a mai kor körülményei között összefogásra serkentsük. Vállalkozói mentalitáson és szakmai munkán alapuló egyezséget ajánlunk a fémszakma minden mesterének, barátjának és támogatójának.

Cégeink számára örök feladat a versenyképességi, a növekedési, a foglalkoztatási és a szakképzési munkák magas szintű végzése.

Ismerve a sok ezer családi és mikro-, kis- és középvállalkozás gazdasági erejét, a továbbiakban szükséges, hogy mint fémiparosok rendelkezzünk személyi-, társadalmi-, termelő gazdasági- kapcsolatrendszerrel.

A kis- és középvállalkozói fémipar érdekében kifejtett minden erőfeszítés feltétele a szakma bizalma – erre, mint Országos Ipartestület kiemelten figyelünk. Továbbra is fő feladatunk: Összefogás – Együttműködés – Hálózatosodás.
Van feladatunk és programunk, van célunk. Várjuk tagjaink sorába!

- Ipartól virul a haza – ez volt a régiek jelszava –
- Összefogva erős a sokaság, volt erre a vállalkozások válasza.
Ma is korszerű feladat!

A jövőben is számítunk a szakma és a társadalom érdeklődő nyilvánosságára.
Jelszavunk és eszménk: munka –szakma – mesterség, a fémiparos becsülete, a mesterség tisztelete.

Mert fémiparosnak lenni jó!

ofi_signature_szgy.png

      Szűcs György
        OFI Elnöke